2014. november 3., hétfő

VIP-kedvezmény kötelező biztosításhoz

Az Országos Magyar Méhészeti Egyesület és a Generali Biztosító Zrt. együttműködési megállapodást kötött, melynek keretében az egyesületi tagok és a velük egy háztartásban élő közeli hozzátartozók a kötelező gépjármű felelősségbiztosításukat VIP-kedvezménnyel köthetik meg a Generali Biztosítónál.

A kedvezményes díj - Mészáros József OMME-ügyvezető tájékoztatása szerint - nem azonos az egyéb kötelező felelősségbiztosítást tarifáló internetes oldalak, alkuszok Generalis díjával, attól mintegy 10%-kal kedvezőbb. Az együttműködés alapján biztosított kedvezmény interneten keresztül, VIP partner-azonosító birtokában vehető igénybe.

Abban az esetben, ha a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás VIP szerződésének megkötésére év végi biztosítóváltás miatt került sor, felhívjuk figyelmét, hogy az érvényes kötelező gépjármű- felelősségbiztosítását legkésőbb az évfordulót megelőzően 30 nappal a jelenlegi biztosítójánál írásban fel kell mondania. Az írásos felmondásnak legkésőbb 2014. november 30-án be kell érkeznie jelenlegi biztosítójához. Ez azt jelenti, hogy legkésőbb 2014. november 26-án postára kell adni. Ha személyesen kívánja a felmondást átadni, azt legkésőbb november 26-28-án meg kell tenni. A felmondás faxon is elküldhető.
Fontos! A felmondás határidőn belül történő leadását igazoló dokumentumot meg kell őrizni!

Aki 2010. január 1-jét követően év közben vásárolt gépjárművet, annak a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás évfordulója nem 2014. december 31. hanem minden évben az a nap, amikor a járművet megvásárolta. Ebben az esetben, ha biztosítót szeretne váltani, akkor az évforduló előtt célszerű legalább 40-50 nappal a meglévő biztosítását felmondani, és évfordulóval az új biztosítást megkötni.

Azon egyesületi tagjaink, akiket érdekel ez a lehetőség, kérjük jelezzék az alábbi e-mail-címek valamelyikén és megküldjük a tarifáláshoz szükséges VIP-azonosítót is tartalmazó részletes tájékoztatót:

zoltan.pastor@yahoo.com 

vagy

orosidebrecen92@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése