2014. január 10., péntek

Változás a termelői üveg árusításában

A termelői mézesüvegek beszerzésében változás következett be. 2014. január 1-től az üveggyárban közvetlenül sem a méhészek sem a viszonteladók nem vásárolhatnak üveget. Az értékesítést a továbbiakban a Magyar Méhész OMME Kft. végzi. A megrendeléseket valamennyi érdekelt a Kft. elérhetőségein adhatja le:

Magyar Méhész OMME Kft.
1094 Budapest, Viola u. 48.
Telefon: 06/1/323-0003; 06/30/585-7596
E-mail: modos.adrienn@omme.hu

A Kft. a rendelést e-mail-ben visszaigazolja és díjbekérőt (pro-forma számlát) küld a megrendelőnek. Az ellenértéket ez alapján be kell fizetni és az erről szóló igazolást meg kell küldeni a Kft.-nek. Ezen igazolás ellenében (átutalás teljesítése) lesz lehetőség az üvegek átvételére az üveggyárban. Ennek időpontjáról a Kft. tájékoztatni fogja a megrendelőt.
Fontos!!!
Minden olyan raklapot amit a megrendelő visszaszállít a gyárba és nem a Magyar Méhész OMME Kft.-től vásárolt (korábbi üveggyári beszerzésből van) azt az üveggyár fogja az eddigi módon elszámolni (visszavásárolni). A Kft.-től, azaz mostantól vásárolt göngyöleget viszont majd a Kft.-vel kell elszámolnia mindenkinek és nem az üveggyárral. A raklapokat ugyanúgy és ugyanott kell majd leadni. Fontos azonban, hogy két azonosítóra lesz szükség a leadáskor. a saját néven kívül közölni kell a Magyar Méhész OMME Kft.-t is, mivel az üveggyárnál Ő lesz a vevő. A raklapok jóváírását (elszámolását) a Kft.–vel kell majd bonyolítani.

A termelői mézesüvegek beszerzési árai 2014. január 1-től a következőképpen alakulnak:

730 ml Mézes üveg (756 db/paletta)
Üvegár: 41,50 Ft/db + ÁFA
Raklap ár: 2.400 Ft/db + ÁFA
1 paletta bruttó értéke: 42.893,- Ft

380 ml Mézes üveg (1.536 db/paletta)
Üvegár: 24,00 Ft/db + ÁFA
Raklap ár: 2.400 Ft/db + ÁFA
1 paletta bruttó értéke: 49.865,- Ft


Az árak az érvényesen felszámítandó környezetvédelmi termékdíjat tartalmazzák.
Figyelem!!! A viszonteladóktól történő vásárlás esetén az ár természetes módon magasabb az adott értékesítő rárakódó költségei miatt (beszerzés, szállítás, raktározás, stb.)


(Forrás: OMME)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése